Hotel Aurelio : Luxueus logeren in de bergen

Geüpdatet op 4 oktober 2017 door ELLE België
Hotel Aurelio : Luxueus logeren in de bergen

Laat je onderdompelen in het charmante en luxueuze universum van dit boetiekhotel gelegen in het hart van de Oostenrijkse bergen.

Hotel Aurelio, te vinden in het skigebied Lech in de Arlberg regio heeft de charme van een echte bergchalet. Je voelt je er onmiddellijk thuis!

Het ELLE-team bracht er een heerlijk weekend door. Lees hieronder het verslag!

De après-ski bij uitstek

Hotel Aurelio is werkelijk de ideale bestemming voor liefhebbers van luxe, sneeuwsport én ontspanning! Na een lange dag van calorieën verbranden op de piste ruilen we ons skipak in voor ons zwempak en is het tijd voor een verwenmoment. Ontspan je volledig bij een heerlijke massage gevolgd door een plons in het zwembad.

AURELIO

Elegant logeren

Terug in de kamer is het tijd voor heerlijk cocoonen in een decor waar het trendy meubilair versmelt met de traditionele charme van een Oostenrijkse chalet.

Voor de meest kieskeurigen onder jullie is er de 'Aurelio Club Chalet', uitgeroepen tot de beste Oostenrijkse ski-chalet. Met maar liefst 8 kamers, een eigen spa, een filmzaal én een butler (!) is alles aanwezig voor een echt topverblijf. Begin die volgende short-ski al maar snel te plannen!

Gastronomisch genot

De berglucht maakt je hongerig! Of het nu in de kamer, het restaurant of de lounge is: Aurelio voorziet je van de lekkerste gerechten. Wij genieten nog steeds na van de gastronomische hoogstandjes! Onze smaakpapillen bevestigen het: hun vermeldingen in de "Gault Millau" en "Falstaff" zijn ongetwijfeld terecht!

U heeft vast al zin in romantisch en ontspannen dineren voor de open haard... bergsfeer verzekerd!

Op ontdekking met Alpaca's

Ben je niet zo'n fan van skiën en hou je van nieuwe ervaringen? Probeer dan zeker de wandeling met Alpaca's, instant crush verzekerd!

Hiero, Domingo en Yaki nemen je mee voor wat frisse lucht. Kortom: een leuke manier om de omgeving te verkennen!

De perfecte balans tussen luxe en traditie... Wij hebben ons volgend weekend al geboekt! Zien we jou daar?