Dit is het gezicht van het gloednieuwe Coach parfum

Nadat het Amerikaanse modehuis Coach de volledige parfumlijn had stopgezet, brengen ze nu een eerste nieuwe geur uit. Als gezicht van dat 'eau de parfum Coach' kozen ze voor de actrice Chloë Grace Moretz, die al twee jaar opduikt in de modecampagnes van het merk.

Chloë Grace Moretz in de campagne van het Coach parfum
Chloë Grace Moretz in de campagne van het Coach parfum

Je kent haar misschien van haar rol als Hit-Girl in Kick-Ass, als de moderne versie van Carrie òf als het ex-liefje van Brooklyn Beckham, de oudste zoon van Victoria en David. Chloë is na haar breuk duidelijk bij de pakken blijven neerzitten, en blikte samen met fotograaf Steven Meisel de campagnefilm voor de geur in waarin ze op roadtrip trekt in een oude cadillac. Moretz - die volgens het merk "de belichaming van vrijheid" is - vond het alvast gezellig om samen met Meisel en het team van Coach de campagne te shooten in Long Island, ook al was het toen ijskoud, zo vertelt ze in dit interview:

De eau de parfum is geïnspireerd op de levendige urban scene van New York, en is bloemig-fruitige geur met Turkse rozen en frisse frambozen. De geur is beschikbaar in drie formaten (30 ml, 50 ml en 90 ml) en als douche gel en body lotion.

Coach eau de parfum, vanaf 39€
Coach eau de parfum, vanaf 39€

 

Auteur Claire
Beauty & lifestyle editor

Meer lezen

Deze kleur is dé grootste haartrend voor het feestseizoen!

Must-have: dit schattige aapje blaast je nagels droog

aapje_nagellak_beauty_gadget_nagels

JUIST/FOUT 10 vooroordelen over dieetvoeding ontkracht

dieet voeding mythes ontkracht

Shock: Blake Lively ruilt gouden lokken voor zwart pixiekapsel

kort haar blake lively

Ook online te ontdekken