Verrassing: Die Antwoord duikt op in deze high end modecampagne

fashion-alexander-wang-collab-campagne

De #Wangsquad heeft er een nieuw gezicht bij: ‘enter the Ninja’. Ninja, de mannelijke helft van Die Antwoord, dook op in de laatste beelden van de #Wangsquad op Instagram.

Het clubje bestond al uit Brits model Adwoa Aboah, rapper Lil Yachty en de drie vaste muzes van Wang: Anna Ewers, Binx Walton en Lexi Boling. Deze gastrol komt niet echt als een verassing, want de romance tussen Die Antwoord en Alexander Wang was al een tijdje aan de gang. In 2012 waren Ninja en Yo-landi Vi$$er het gezicht van de video campagne van Alexander Wang. Ook op de frontrow van de Wang-runways stal het duo met hun extravagante stijl, vaak de show.

In de laatste nieuwe beelden zien we een doorsnee dagje in het leven van het #WANGSQUAD, dat houdt een decadente afterparty in en een bijhorende #WANGOVER. Ninja verschijnt in baby blauwe Jammies uit de Wang SS17 collectie.

(stagiaire: Isabelle Leempoels)

Meer lezen

De kleren van de keizerin: Melania Trump in haar blootje gezet

CLEVELAND, OH - JULY 18: Melania Trump, wife of Presumptive Republican presidential nominee Donald Trump, delivers a speech on the first day of the Republican National Convention on July 18, 2016 at the Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio. An estimated 50,000 people are expected in Cleveland, including hundreds of protesters and members of the media. The four-day Republican National Convention kicks off on July 18. (Photo by Alex Wong/Getty Images)

De koopjesperiode bij Maasmechelen Village

maasmechelenvillage

Ook online te ontdekken