Is dit de nieuwe Zara?

lpa-970x508

Nieuwkomertje in de wereld van fast fashion: het Amerikaanse LPA is geboren en niet van plan onder te doen voor Spaanse of Zweedse concurrentie... 

Pia Arrobio, het brein achter LPA, werd opgeleid aan de Parsons School in New York en leerde de kneepjes van het designvlak bij het teen label Reformation. In dat laatste kon ze haar voorliefde voor streetwear en bling niet altijd de vrije loop laten, vandaar het idee om een eigen project uit de grond te stampen. Het resultaat: een uitgesproken design feel, maar dan vertaald naar de straat én naar bescheiden portefeuilles. Voorlopig staat LPA nog in haar kinderschoenen, maar het heeft alvast alles in huis om een gigant als Zara binnen enkele jaren in te halen en zelfs voorbij te steken.

De webshop van het label is alvast bijzonder verslavend én Pinterest waardig. Bekijken op eigen risico! 

blazer-100-black-v2

coat-52-mauve-v1

skirt-116-floral_jacquard-v3

(Via Elle Belgique, Marie Guérin)

Meer lezen

De kleren van de keizerin: Melania Trump in haar blootje gezet

CLEVELAND, OH - JULY 18: Melania Trump, wife of Presumptive Republican presidential nominee Donald Trump, delivers a speech on the first day of the Republican National Convention on July 18, 2016 at the Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio. An estimated 50,000 people are expected in Cleveland, including hundreds of protesters and members of the media. The four-day Republican National Convention kicks off on July 18. (Photo by Alex Wong/Getty Images)

De koopjesperiode bij Maasmechelen Village

maasmechelenvillage

Ook online te ontdekken