City Guide Fashion Week

Topmodellen doen de Harlem Shake

Dat Cara Delevigne al eens gek durft doen, dat wisten we al langer. Maar nu hebben we ook beeldmateriaal! Tussen het drukke werkschema door moeten de modellen al eens stoom aflaten en dat deden Cara, goede vriendin Jourdan Dunn en model Stacy Tapner backstage bij de Topshop Unique show zondag.

 Meer…

 opmerking(en)

WATCH: Achter de schermen bij Rihanna voor River Island

Zaterdagavond stelde Rihanna haar allereerste collectie voor River Island voor tijdens de modeweek van Londen. Hoe beleefde de wereldster haar modedebuut zelf? Bekijk hier het backstage filmpje.

 Meer…

 opmerking(en)

Lyonel De Vos, broer en dj achter Peter Pilotto

20130219-130445.jpg

Creativiteit zit de broertjes De Vos duidelijk in de genen. Christopher uit zijn talent achter de tekentafel bij modelabel Peter Pilotto, broer Lyonel doet het achter de draaitafel. Seizoen na seizoen voorziet de dj met Belgische roots de shows van zijn broer van een passende soundtrack en dat was gisteren niet anders. ‘Eigenlijk kiezen we alles samen.’ Of hoe schoon broederliefde kan zijn.

 Meer…

 opmerking(en)

WATCH: Burberry Prorsum AW13

Burberry Prorsum AW13

Uiteraard is het fantastisch om het live mee te maken en je over te geven aan het moment waarop de combinatie van een mooie collectie, starpower en een sterke soundtrack dat overgevoelige snaartje raakt. Maar zo op het topje van je tenen staan en tussen de wiebelende hoofdjes naar de catwalk turen, heeft wel het nadeel dat de details van de silhouetten (of het feit dat Tom Odell dat vrolijk live staat te spelen, kon ik dus niet zien!) je wel eens ontgaan. Vandaar: sit back, relax en we beleven het allemaal nog eens van vooraf aan.

 Meer…

 opmerking(en)